Sterimar spray alergii este
soluţia ta 100% naturală
împotriva alergiilor

Uşor de utilizat şi compus din ingrediente 100% naturale, Sterimar
spray alergii este un dispozitiv proiectat pentru a oferi ție și celor dragi
o soluție practică şi eficientă în prevenirea simptomelor alergiilor.

spray nazal pentru alergii
Spray nazal alergie - cum poti sa diminuezi simptomele si sa te simti mai bine.

Şi totuşi,
ce sunt alergiile?

Alergiile sunt reacții prin care organismul manifestă un răspuns imun la unii stimuli din mediul înconjurător. Simptomele lor îți pot afecta sănătatea şi productivitatea zilnică, de aceea este ideal să ai la îndemână o soluție eficientă şi sigură pentru a-ți proteja corpul.

Sterimar spray alergii este cel care te ajută să combați rapid simptomele neplăcute ale alergiilor şi să îți recapeți starea de bine.

Da, atât de uşor!

Dar alergenii?

Există un număr de factori cu care intrăm în contact în fiecare zi şi care pot declanşa alergii respiratorii: polen, praf, spori umezi sau uscați de mucegai, păr de animale sau acarieni.

Din păcate, chiar nu îi poți evita pe toți în activitățile tale zilnice, de acasă sau de la exterior. Ce poți face însă este să îți ajuți organismul să facă față simptomelor pe care aceştia le provoacă. Pentru noi, soluția se află la îndemâna oricui.

Alege Sterimar spray alergii!

Simptome alergii respiratorii

Nas iritat

Alergia se manifestă prin prurit sau senzație frecventă de mâncărime.

Tuse seacă

Simptomele pot include şi dificultăţi în respirație sau wheezing, cunoscut şi sub numele de respiraţie şuierătoare.

Ochii roşii

Alergia se poate manifesta şi prin lacrimare, ochi roşii sau umflati

Congestie nazală

Acest simptom se manifestă din cauza mucusului generat in contact cu alergenii declanşatori.

Strănut

Este cauzat de alergeni precum polen, păr de animale, praf sau acarieni.

Rinoree

Aceasta se manifestă prin secreții nazale abundente, apoase sau transparente.

Te supără alergiile?

Un Puf! de Sterimar spray alergii şi e mai bine.

Într-adevăr, alergiile pot provoca un mare disconfort şi îți pot limita activitățile din anumite perioade ale anului, călătoriile în anumite destinații sau alte diverse sarcini şi lucruri care îți fac plăcere în mod obişnuit.

Din nefericire, simptomele se pot agrava, fapt ce duce la o serie de afecțiuni cu consecințe pe termen lung asupra sănătății tale: de la rinită sau conjunctivită alergică (sau o afectare atât a sistemului respirator, cât şi a ochilor – rinoconjunctivită alergică), până la astm alergic.

Sterimar spray alergii te ajută să combați eficient toate aceste simptome, să îți protejezi corpul şi să îți menții sănătatea în parametri optimi.

spray alergii

Te simți vulnerabil în fața alergiilor?
Sterimar spray alergii te ajută!

Este rapid și eficient în ameliorarea simptomelor

Natural şi blând cu organismul tău

Curăţă şi hidratează

Asigură o igienă optimă în cavitatea nazală şi ameliorează senzația de iritare. Contribuie la hidratarea țesuturilor nazale, pentru o senzație plăcută de calmare.

Opreşte rapid simptomele alergiilor

Înlătură presiunea resimțită la nivelul sinusurilor din cauza congestiei nazale şi reduce cantitatea de mucus produsă în contact cu alergenii.

Previne şi protejează

Creează o barieră protectoare care previne iritația. Utilizarea Sterimar spray alergii te ajută să reduci cu până la 42% frecvența episoadelor de rinită alergică.*
*Conform unui studiu realizat pe parcursul a 5 luni de observație, care a comparat frecventa episoadelor de rinită alergică la persoanele ce folosesc Sterimar pentru combaterea simptomelor versus grupul de control, care a beneficiat de tratamentul standard pentru această afecțiune. (M. Grasso et al., 2018)

100% natural

Fără steroizi, substanțe active medicamentoase sau conservanți – îl poți folosi fără griji oricând ai nevoie. Spray alergii Sterimar este un produs care nu produce efecte secundare şi nici nu interferează cu alte metode de combatere a alergiilor.

Simplu de utilizat şi de curățat

Uşor de folosit, a fost conceput pentru a fi igienizat rapid. Spray-ul poate fi curățat uşor, lucru necesar pentru a împiedica posibilitatea contaminării recipientului cu secrețiile pe care le îndepărtează.

Fără substanţe care creează dependență

Utilizarea spray-ului Sterimar nu prezintă riscul simptomelor de sevraj. Este eficient şi blând cu sistemul imunitar şi nu conține substanțe de sinteză care pot cauza dependență.

Unde poți găsi Sterimar spray alergii?

În toate farmaciile de pe teritoriul țării noastre, iar dacă întâmpini dificultăți în acest sens, trimite-ne un mesaj aici!

Trimite un mesaj