spray nas înfundat

Sterimar - spray nas infundat și infecții

Infecțiile respiratorii se pot manifesta printr-o serie de simptome neplăcute. De la stare generală de epuizare sau febră, până la rinoree sau nas permanent înfundat. Sterimar spray nas înfundat te poate ajuta.

 

Pentru a-ți putea continua activitățile de zi cu zi și pentru a face față mai ușor infecțiilor respiratorii care pun sănătatea la încercare, Sterimar îți oferă o soluție eficientă, cu efecte rapide, ce combate simptomele infecțiilor tractului respirator și ameliorează disconfortul provocat de acestea.

Care sunt cauzele congestiei nazale?

 

Congestia nazală nu apare doar datorită secrețiilor abundente cauzate de o răceală sau infecție respiratorie. 

Modul în care aceste afecțiuni acționează cauzează o inflamare a țesuturilor, care duce la micșorarea nărilor și, prin urmare, la o respirație dificilă și la disconfort accentuat.

Dispozitivul Sterimar spray nas înfundat dispersează un strat fin de particule de apă de mare, care rămân în contact cu mucoasa nazală pentru un timp îndelungat și reduc inflamarea.
Acționând astfel, Sterimar igienizează cavitatea nazală și calmează țesutul iritat. 

Respirația devine plăcută și confortabilă, corpul este ajutat să se recupereze mai rapid după infecție iar agravarea simptomelor este prevenită.

Cum agravează infecțiile senzația de nas înfundat?

 

Datorită faptului că majoritatea infecțiilor respiratorii se transmit prin inhalarea particulelor infectate de la altă persoană bolnavă, mucoasa nazală este, de obicei, prima care suferă consecințele infecției.

 

Mucusul secretat în exces duce la o respirație anevoioasă și o presiune semnificativă la nivelul sinusurilor, iar acestea îți pot afecta sănătatea, pofta de mâncare, nivelul de energie sau calitatea somnului.

 

Sterimar spray nas înfundat te ajută să ții sub control congestia nazală, acționând exact acolo unde este nevoie.

Simptome ale congestiei nazale tratabile cu Sterimar spray nas înfundat

Nas înfundat

Rinoree

Dificultăți în respirație

Senzația de cap greu

Strănut frecvent

Posibile inflamații sinusuri

Sterimar spray nas înfundat – soluția-tip-puf care te ajută să respiri ușooor

 

Sterimar acționează direct asupra mucoasei nazale, datorită tehnicii unice de aplicare prin microdifuzie.

Picăturile foarte fine de apă de mare calmează iritarea provocată de infecție, ducând la o senzație plăcută și la reducerea inflamării mucoasei nazale.

În același timp, Sterimar spray nas înfundat te ajută să elimini mucusul în exces și să reduci frecvența episoadelor de congestie nazală, pentru a putea respira din nou ușor și pentru a preveni agravarea simptomelor.

sterimar pentru nas infundat si infectii

Gama Sterimar spray nas înfundat are o mulțime de beneficii

Acționează exact acolo unde ai nevoie

Elimină agenții inflamatori, pentru ca țesutul afectat să își recapete dimensiunile normale și oprește obstrucționarea respirației.

Sterimar spray nas înfundat igienizează cavitatea nazală și combate efectele atmosferei uscate, care pot agrava disconfortul resimțit datorită infecției.

Îndepărtează mucusul în exces și permite eliminarea rapidă și nedureroasă a secrețiilor nazale, pentru o respirație ușoară.

Previne agravarea infecțiilor

Limitează riscul altor complicații ORL și previne agravarea infecțiilor respiratorii, prin curățarea eficientă a nasului și combaterea simptomelor.

Optimizează efectul tratamentului recomandat în cazul infecțiilor respiratorii și asigură o recuperare mai rapidă și o convalescență mai scurtă.

Sterimar spray nas înfundat poate fi utilizat până la de 6 ori pe zi pentru congestie nazală severă, fără efecte adverse și fără a crea dependență. 

Spray nas înfundat Sterimar contra infecțiilor și pentru desfundarea nasului

[dt_portfolio_jgrid number=”2″ target_height=”550″ descriptions=”from_bottom” content_aligment=”center” show_title=”true” show_link=”true” show_excerpt=”true” category=”produsele_sterimar”]