Gama completă de igienă nazală pentru toată familia

Un spray nazal din apă de mare pur, delicat și natural, potrivit pentru întreaga familie, chiar și pentru copii, Sterimar nu are conservanți sau substanțe active de sinteză și poate fi utilizat de femei însărcinate sau de oameni care nu pot folosi medicație tradițională.

Sterimar poate fi utilizat zilnic pentru a hidrata delicat și pentru a curăța mucoasa nazală, pentru a ameliora simptomele unui nas uscat sau înfundat, simptome asociate alergiilor sau rinitelor alergice sezoniere, răcelilor, rinitelor, sinuzitelor și rinofaringitelor.

De asemenea, Sterimar poate fi folosit pentru a vindeca congestia nazală și nasurile înfundate asociate cu rinosinuzite și rinite cronice fără riscul simptomelor de sevraj.

Gama Sterimar

40 de ani de excelență în tratamentul și prevenția infecțiilor nazale

AVANTAJELE GAMEI STERIMAR

Informatii generale:

Sofibel face parte din holdingul american Church&Dwight ce ocupa locul 4 pe plan mondial in categoria produselor pentru igiena si cosmetica (cel mai cunoscut produs este gama Vanish).

Avantaje generale:

Sterimar este leader mondial  in domeniu si este prezent in 105 tari.

Apa de mare continuta de Sterimar provine din zona Atlanticului, cea mai curata apa din Europa.

Sterimar este singura gama completa ce contine 8 forme diferite pentru diferite grupuri specifice de consumatori.

In 41 de ani de cand exista Sterimar nu au fost raportate reactii adverse sau alergii.

Exista o echipa stiintifica formata din 2 medici si 1 inginer de tehnica medicala care lucreaza neincetat la perfectionarea acestui produs.

Sterimar nu foloseste tactica de marketing, potrivit careia un singur produs acopera  mai multe indicatii medicale, ci foloseste  politica produselor specifice pentru probleme specifice.

Sterimar Scientific Commity este alcatuita din 8 membri permanenti, majoritatea profesori universitar si medici directori de clinici care efectueaza cercetare continua in clinici pentru produsul Sterimar, publica rezultatele in reviste de specialitate din diferite tari europeane si le prezinta in congrese si simpozioane nationale si internationale.

Avantaje specifice fiecarei formule de Sterimar:

Sterimar gama pentru bebelusi si copii

Forma absolut anatomica a piesei nazale (patentata) care a fost dezvoltata cu ajutorul a 3 profesori din Sorbona (ORL, Pediatrie, Anatomie) foarte importanta  pentru mucoasa nazala extrem de sensibila la bebelusi.

Suprafata piesei nazale este dintr-un  aliaj ce respinge microorganismele (patentat).

Spray-ul de 100 ml poate fi folosit timp de 6 luni (dozator economic cu dozare foarte exacta, o caracteristica unica).

Doua forme cu presiune diferita pentru bebelusi si copii pentru nas doar congestionat si nas  infundat total.

 

Sterimar gama pentru adolescenti si adulti

Scurteaza timpul de rinita in timpul racelii care tine in medie 7,2 zile cu 2,3 zile (studii de caz pe 228 de pacienti).

Doua forme cu presiuni diferite pentru congestia nazala si pentru nasul complet infundat (blocat).

Dozare exacta la Sterimar 50 calculat pentru folosirea de 3 X pe zi astfel incat sa ajunga exact 21 de zile.

In urma folosirii zilnice timp de 12 luni, numarul racelilor a scazut in anul urmator cu 38% (studiu efectuat in Franta pe un numar de 480 de pacienti ). Astfel, putem trage concluzia ca igiena nazala este cel mai util factor protector pentru rinite in sezonul rece.

Exista o forma Sterimar Blocked Nose care desfunda nasul complet cu 3 pufuri pe zi. Efectul se mentine pe parcursul intregii zile. Inca nu s-a stabilit data introducerii pe piata din Romania.

 

Sterimar Cupru

Singurul  produs antialergic de pe piata cu actiune dovedita clinic (studii multiple, ultimul efectuat in 2016 la Universitatea din Roma).

In experienta de 12 ani cu acest produs, nicio reactie adversa, sute de mii de pacienti multumiti.

Experienta pozitiva la 92,3% dintre pacienti.

Singurul produs Sterimar CU cu actiune antibacteriana dovedita (studiu efectuat pe 1180 de persoane adulte)

Dozarea exacta pentru majoritatea polialergiilor de sezon pentru un sezon (3 luni) la Sterimar CU 100 ml. (3 X pe zi).

 

Sterimar Mg.

Singurul produs cu actiune antiinfectioasa dovedita (studiu efectuat pe 565 de persoane  in 2015, Israel).

Singurul produs cu dovada de actiune antibacteriana in vitro pe tesut celular infectat (Studiu Paris 2013/2014)

Toate celelalte produse sunt copii mai reusite sau mai putin reusite dupa Sterimar.

 

Avantajul ambalajului deosebit Sterimar.

Ambalajul primar este deosebit, la el a lucrat o echipa medicala timp de 2 ani si este patentat.

In interiorul tubului extern Sterimar exista  o „punga metalica“ care contine apa de mare, aceasta punga este dintr- o folie de aliaj de aluminiu si este acoperita in interior cu un strat foarte subtire de material special antibacterian si antifungian (nanotehnica cum se foloseste si la implanturile medicale gen stent printre altele).

In jurul pungii din interior se pompeza aer cu presiune care apasa pe punga (nu vine in contact cu apa de mare).

Doar prin aceasta procedura se poate garanta ca apa de mare din Sterimar ramane sterila si nu se poate contamina cu diverse microorganisme.

Sterimar- punct colectare apa

Folosim mereu cele mai pure ingrediente pe care le oferă natura. Apa de mare care stă la baza Sterimar este colectată din Franța, din apele adânci aflate la 200 km de țărm, din locuri care nu sunt perturbate de curenții marini de coastă. După verificarea purității sale, apa este sterilizată și diluată pentru a deveni izotonică. După colectare, apa este filtrată, diluată și controlată microbiologic pentru a produce o soluție aseptică de apă de mare, fără conservanți. Apă încadrată în Clasa A de IFREMER (Institutul Francez pentru Cercetarea și Exploatarea Mării)

Despre ambalaj

Fiecare doză de Sterimar este aseptică. Valva anti-reflux împiedică aerul să pătrundă în ambalaj. Soluția rămâne perfect aseptică după utilizare. Sterimar poate astfel fi folosit în siguranță din nou până soluța se consumă complet, chiar și după multiple utilizări.  

Efectul de microdifuziune este produs de dispozitivul special proiectat pentru Sterimar. Dispozitivul este anatomic și se auto-blochează: poate fi folosit în în siguranță atât pe nările mici ale unui copil precum și pe nările unui adult. Diametrul său gradat se adaptează tuturor dimensiunilor de nări și previne riscurile atunci când inserați dispozitivul în nările unui copil.

Sterimar deține cel mai avansat sistem spray. Soluția de apă de mare este separată de gazul propulsor.

Tubul conține un gaz inert (azot) care asigură presiunea și care permite microdifuziunea soluției sub formă de aerosoli. Sistemul de microdifuziune permite o mai bună asimilare a oligoelementelor de către celulele mucoasei  nazale.

Soluția este păstrată într-un buzunar etanș și radio sterilizat. Se poate utiliza fără riscuri până la expirarea termenului de valabilitate de 3 ani, in repetate rânduri și până la golirea de conținut a tubului.

Nota Bene: Capătul dispozitivului nu poate cauza răni și nu poate fi inserat prea adânc în nări.

Sterimar-hipertonic-copii-nas-infundat
Sterimar cupru isotonic
Sterimar Isotonic copii
Sterimar Mn impotriva infectiilor
Sterimar-spray-nazal-infectii-cupru
Steriam Isonotic adulti