preventia infectiilor respiratorii

Sterimar - pentru Prevenție Infecții Respiratorii

Sterimar este singurul produs 100% natural cu acțiune antiinfecțioasa și antibacteriană dovedită, pentru prevenție infecții respiratorii (conform unui studiu efectuat pe 565 de persoane, în 2015, Israel și Studiu Paris 2013/2014).
Este aliatul tău în prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de infecțiile respiratorii, cu acțiune blândă și eficientă. Poate fi utilizat de către copii sau adulți, pentru a combate congestia nazală, iritarea mucoaselor nazale și igienizarea optimă a nasului în răcelile obișnuite sau virozele respiratorii de sezon.  

Ce sunt infecțiile respiratorii?

 

Infecțiile respiratorii sunt una dintre cele mai frecvente afecțiuni în sezonul rece, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pot fi virale sau bacteriene și poartă denumirea populară de răceli. Ele se pot manifesta la nivelul tractului respirator superior prin dureri ale gâtului, secreții nazale abundente, congestie nazală, febră și stare generală de oboseală.

La nivelul tractului respirator inferior, ele pot duce la afecțiuni ca faringită, bronșită sau chiar pneumonie. Pentru prevenție infecții respiratorii alege Sterimar spray nazal

Prevenție infecții respiratorii sau cum ne protejăm?

 

Cel mai frecvent, infecțiile respiratorii sunt cauzate de viruși. Transmiterea lor se face foarte rapid, prin inhalarea particulelor infectate.
De aceea, este ideală menținerea unei igiene adecvate pentru prevenție infecții respiratorii.
Se recomandă să spălați cât mai des mâinile, să evitați zonele aglomerate, să acordați o atenție deosebită igienei sistemului respirator și unei alimentații echilibrate, pentru a vă proteja corpul de infecții respiratorii frecvente.

Sterimar vă ajută să preveniți infecțiile prin menținerea igienei și hidratării mucoasei nazale, și ameliorează simptomele provocate de infecțiile respiratorii.

Care sunt simptomele infecțiilor respiratorii?

Secreții nazale abundente

Dureri de cap

Congestie nazală

Inflamarea gâtului, cu disconfort la înghițire

Stare generală de oboseală

Febră

O soluție naturală pentru prevenție infecții respiratorii

Acționează rapid și calmează mucoasa nazală iritată

Sterimar este ideal pentru prevenție infecții respiratorii. Asigură o igienă optimă în cavitatea nazală, esențială pentru prevenirea agravării infecțiilor

Ajută nasul să elimine rapid secrețiile acumulate, pentru a facilita respirația fără disconfort

Oferă o senzație plăcută de calmare a mucoasei nazale, inflamată datorită infecției respiratorii

Natural și eficient în lupta cu simptomele neplăcute

Nu conține conservanți sau substanțe de sinteză, nu creează dependență sau simptome de sevraj. Poate fi folosit oricând este nevoie pentru prevenție infecții respiratorii.

Acestea se găsesc în cantități foarte mici în corpul uman. Stimulează sistemele de auto apărare ale organismului și ajută la menținerea sănătății.

_________________________________________________________
* Valabil pentru produsele Sterimar Spray Nazal cu Mangan și Sterimar Cupru

Dispozitivul permite o aplicare ușoară și poate fi igienizat după folosire, pentru a preveni contaminarea de la o utilizare la alta.

Folosește și tu Sterimar spray nazal cu apă de mare pentru prevenție infecții respiratorii

Sterimar Hipertonic Copii

Până acum probabil simți că ai încercat tot ce era de încercat ca să rezolvi problema năsucului înfundat din timpul răcelii micuțului tău. Ai întrebat pe toată lumea, ai fost la pediatru și probabil că ai ajuns în toate colțurile Internetului pe forumuri. Ei bine, înainte de următoarea vizită la medic, ia în calcul și…

Sterimar Hipertonic Adulti

Nimic nu e mai rău decât să prinzi cel mai important interviu sau cea mai tare vacanță exotică în mijlocul iernii și să nu fii în formă maximă pentru că…îți curge nasul. Și nu oricum. Ca și când nu ar fi suficient că ai nasul înfundat, te doare și capul, ai în permanență o senzație…