sterimar baby and kids

Sterimar spray nazal copii - Desfundă și curăță nasul copiilor, pentru respirație ușoară

Sezonul rece, alergiile și viața în colectivitate sunt cauzele principale ale răcelilor, virozelor sau a năsucului deseori înfundat pentru cei mici. Deși deranjante pentru copii și părinți, acestea sunt etape naturale, și pot fi ținute sub control sau prevenite dacă ai la îndemână soluții potrivite precum Sterimar spray nazal copii.

Produsele Sterimar sunt concepute pentru a înlătura secrețiile nazale eficient și în siguranță, și protejează sistemul respirator de alergeni sau de complicarea simptomelor.

De ce să alegi Sterimar spray nazal copii și bebeluși?

Natural & Sigur

Cu ingrediente 100% naturale, fără conservanți, steroizi sau substanțe de sinteză, Sterimar este aliatul tău în lupta cu răcelile de sezon sau alergiile respiratorii. 

Confortul respirației

Curăță delicat până și cele mai sensibile năsucuri, îi ajută pe cei mici să își recapete buna dispoziție sau să doarmă liniștiți, fără disconfortul creat de secrețiile nazale în exces.

Dimensiune de buzunar

Poți folosi spray nazal copii oricând cel mic are nevoie de ajutor pentru a respira ușor, și nu interferă cu tratamentele recomandate pentru alergii sau răceli.

Soluții izotonice și hipertonice

Pentru îngrijirea nasului celui mic, pentru igiena zilnică sau în cazul în care trebuie să combați congestia nazală care nu îl lasă pe cel mic să respire bine.

Simplu “Puf” de utilizat 

Dispozitivul Sterimar spray nazal copii distribuie un strat fin de particule de apă de mare, prin tehnica unică de microdifuzie, și te ajută să eliberezi rapid nasul bebelușului de secrețiile abundente.

Previne complicațiile

Utilizarea lui pentru a combate simptomele răcelii sau ale alergiilor respiratorii previne complicațiile din sfera afecțiunilor ORL, care pot să apară în cazul în care simptomele nu se ameliorează.

Sterimar spray nazal copii susține voioșia celor mici, ferindu-i de simptomele deranjante ale răcelilor și alergiilor

Secrețiile nazale prea abundente, care îl pot împiedica pe cel mic să respire ușor, îi pot afecta starea generală, pofta de mâncare și somnul.

Sterimar spray nazal copii asigură o igienă optimă în cavitatea nazală, și permite eliminarea rapidă a secrețiilor acumulate.

Răcelile frecvente și alergenii din jur sunt mai dificile pentru cei mici, iar organismul lor are nevoie de ajutor pentru a trece mai ușor peste aceste afecțiuni.

Sterimar acționează blând și rapid asupra membranei nazale sensibile, eliberând pasajul nazal de secreții și prevenind complicarea simptomelor.

Sigur pentru utilizare de la naștere până la 3 ani, dispozitivul Sterimar Baby este dotat cu un vârf special conceput pentru a aplica în siguranță soluția din interior, chiar și pentru nasul sensibil al bebelușilor.

Sterimar spray nazal copii decongestionează rapid nasul bebelușilor, și calmează mucoasa nazală iritată.

Sterimar for family

Aspirator nazal manual sau electric

Ce fel de aspirator nazal (batista sugarului) să folosesc?

Am decongestionat nasul micuțului. Acum ce fel de aspirator nazal (batista sugarului) să folosesc?   Dacă există un lucru care poate distruge ziua oricărui copil, acela este un nas înfundat. Din păcate, copilul tău încă nu știe încă cum să sufle nasul singur așa că are nevoie de tine. Pentru această situație ai la îndemână…

Details

Sterimar -utilizare pt aerosoli

Poți folosi Sterimar și pentru aerosoli?

Ambalajul Sterimar permite pulverizarea în orice unghi, în orice direcție. Această trăsătură devine un avantaj în momentul în care copilul tău nu vrea să stea locului deloc și trebuie, desigur, întâi să trageți o sesiune serioasă de v-ați ascunselea (chiar dacă ai un copil mic și v-ați ascunselea înseamnă să-ți pui mâinile la ochi) și…

Details

Gama hipertonic

Gama Hipertonic nu trebuie folosită mai mult de 10-15 zile?

Gama Sterimar Spray Nazal Hipertonic, chiar și cea pentru adulți, poate fi folosită cu încredere și de copiii peste 3 ani. Gândite ca tratament în cazul răcelilor sau altor afecțiuni ale nasului, produsele din această gamă nu trebuie folosite mai mult de 10-15 zile. Ele au o concentrație mai ridicată de sare decât cea găsită…

Details

Sterimar- ambalajul pt copii

Ambalajul pentru copii este diferit?

Nările copilului tău sunt mai mici și mai sensibile decât ale tale. Știm asta și de aceea, produsele din gama Sterimar Baby au un ambalaj diferit.   În primul rând, presiunea cu care este eliberat produsul în nările micuțului este mai mică decât la produsele pentru adulți și copii de la 3 ani în sus.…

Details

Culoare mucus copii

Ce putem afla despre sănătatea noastră sau a copilului după culoarea mucusului?

Sinusurile sunt cavități umplute cu aer protejate de o membrană internă bogată în celule care secretă mucus. Mucusul servește la menținerea umidității normale a nasului și la „prinderea” ca într-o capcană a alergenilor, germenilor și particulelor de praf, înainte ca aceștia să ajungă în plămâni provocând mai multe pagube.   Mucusul este alcătuit din apă,…

Details

Spray nazal pentru copii si bebelusi.

Sterimar apa de mare.

[dt_portfolio_jgrid number=”2″ target_height=”550″ descriptions=”from_bottom” content_aligment=”center” show_title=”true” show_link=”true” show_excerpt=”true” category=”sterimar-baby”]