Spray nazal copii 1 an - principalele recomandări

Spray-urile nazale marca Sterimar pentru copiii de 1 an sau mai mari sunt 100% sigure și eficiente, deoarece sunt realizate de medici și specialiști francezi. Brandul are o istorie de peste 45 ani în domeniul sănătății nazale.

Spray nazal pentru copii de 1 an

Fiecare mamă încearcă să fie foarte atentă la substanțele medicamentoase pe care i le oferă propriului copil, mai ales când acesta este foarte mic, 1, 2 sau 3 ani. De aceea, este indispensabil să alegem un produs de top, performant și cu o istorie îndelungată, așa cum este spray-ul nazal pentru copii de la Sterimar.

Acest spray nazal se poate utiliza în totală siguranță pentru copiii de 1 an, 2 ani, 3 ani și chiar mai mari, deoarece are doar ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau alte substanțe care pot da dependență. Astfel, micuțul tău nu va mai avea probleme cu secrețiile nazale și va putea dormi liniștit.

De asemenea, acest spray nazal pentru copii de 1 an ajută la calmarea simptomelor alergiilor nazale, cum ar fi strănutul, mâncărimea și nasul înfundat. Hidratarea mucoasei nazale este un alt atribut important marca Sterimar, deoarece previne uscarea și iritarea acesteia.

spray nazal copii 1 an

Produsele Sterimar

Peste 40 de ani de inovație pentru binele tău.

Compoziție Spray nazal Sterimar Baby

Spray-ul nazal Sterimar Baby este realizat special pentru a fi sigur și eficient pentru utilizarea la bebeluși și copii mici. Compoziția sa principală include:

Apa de mare din Sterimar Baby este naturală și provine dintr-o sursă curată. Este filtrată și sterilizată pentru a elimina orice impurități și microorganisme, păstrând în același timp mineralele și oligoelementele esențiale.

Apa de mare este diluată cu apă purificată pentru a crea o soluție izotonică, ceea ce înseamnă că are o concentrație de sare similară cu cea a fluidelor corporale, fiind astfel blândă pentru mucoasa nazală a bebelușilor.

Mai merită spus că acest spray nazal nu conține conservanți, reducând riscul de iritații sau reacții alergice. Sterimar Bebe este un dispozitiv medical recomandat pentru igiena nazală a tuturor copiilor mici de la 0-3 ani (nou-născuți, sugari, bebeluși).

Cum ar trebui să utilizați spray-ul nazal pentru bebeluși sau copii de 1 an

Folosirea spray-ului nazal Sterimar Baby este ușoară. Vă oferim câteva sfaturi în acest sens:

  • Sterimar poate fi utilizat în toate pozițiile bebelușului (culcat sau în picioare) în deplină siguranță.
  • Țineți recipientul în poziție verticală și scoateți capacul de protecție. Introduceți în mod delicat pulverizatorul în nară.
  • Apăsați pentru a efectua pulverizarea soluției în cavitatea nazală și lăsați apoi să se scurgă excesul de soluție din nas. Repetați și pentru cealaltă nară. Se poate sufla ulterior nasul.
  • Se recomandă, de asemenea, să curățați vârful dispozitivului cu apă și săpun, clătiți și uscați.
  • Puteți utiliza de la 2 la 6 pulverizări pe zi în fiecare nară. Sterimar nu dă dependență.

Spray nazal Sterimar pentru copii

Sterimar Hipertonic Copii

Până acum probabil simți că ai încercat tot ce era de încercat ca să rezolvi problema năsucului înfundat din timpul răcelii micuțului tău. Ai întrebat pe toată lumea, ai fost la pediatru și probabil că ai ajuns în toate colțurile Internetului pe forumuri. Ei bine, înainte de următoarea vizită la medic, ia în calcul și…

Sterimar Isotonic Copii

Reziști eroic lacrimilor căutând soluții pentru ca cel mic să respire în voie fără să se mai chinuie dar chiar în condițiile în care ai mereu grijă maximă la igiena nazală a copilului tău, excesul de mucus și respirația îngreunată parcă sunt o parte inerentă a copilăriei. E normal, nu-ți face griji. Administrează-i tratamente naturale,…